Начало Новини Актуално Приключи записването за Аматьори срещат професионалисти в Стара Загора

Приключи записването за Аматьори срещат професионалисти в Стара Загора

Актуално

Записването за Аматьори срещат професионалисти с Ариана в Стара Загора приключи. 72 отбора ще вземат участие в регионалния турнир, който този уикенд (от 23 до 25 април) ще се проведе в града на липите. Техническа конференция за записалите се отбори ще се състои утре, 22 април, от 18.30 ч. в кафе Грийн към спортен комплекс Колодрума (Станционна градина).

По време на конференцията ще бъде теглен жребият за реда, по който ще играят отборите през уикенда. Аматьори срещат професионалисти в Стара Загора започва на 23 април, от 13:00 ч. и ще продължи три дни от 23 до 25 април в спортен комплекс Колодрума. В петък отборите ще играят елиминации, в събота – групови фази, а в неделя ще бъде регионалният финал, който ще отличи отбора – победител за Стара Загора. На финала той ще се състезава с още 9 отбора, сред които и шампионът за Благоевград – Атлетик Грамада, за неповторимата възможност да „скрие топката” на Националния шампион за 2010 година.
В рамките на Аматьори срещат професионалисти с Ариана, тази седмица, много забавления и награди очакват зрителите на турнира и всички любители на футбола. Специален гост на финала в неделя ще бъде колоритният български актьор и посланик на турнира Краси Радков. В ролята на аматьора футболист той ще забавлява запалянковците и по своя неповторимо атрактивен начин ще мотивира състезаващите се отбори. Краси Радков лично ще награди финалистите в турнира за Стара Загора. Победителите ще получат впечатляващата ръчно изработена купа във формата на чаша Ариана, пълна с 3 литра бира. Всички желаещи да подкрепят любимия си отбор, са добре дошли да участват в зоната за забавления или просто да погледат!
За да бъдат в течение с най-актуалната информация за Аматьори срещат професионалисти и любопитни спортни новини, футболните фенове могат да посетят официалния сайт: www.ariana.bg.

Още новини