Начало Новини Актуално Приходни каси в Стара Загора преминават на удължено работно време

Приходни каси в Стара Загора преминават на удължено работно време

Актуално
Местни данъци и такси в Стара Загора

Със заповед на кмета на община Стара Загора проф. Светлин Танчев, се въвежда нова организация на работа на приходните каси, намиращи се на бул. М.М.Кусев №35 (срещу Операта). От понеделник, 14 март до 30 април посочените каси на отдел Местни данъци и такси ще работят от 8,00 до 18,00 часа без прекъсване.

Другите три паричните салони на отдел Местни данъци и такси се намират на следните адреси: бул. Митрополит Методий Кусев № 5, ул. Подполковник Калитин № 28, бул. Цар Симеон Велики № 28. Работното време на тези салони е: 08,30 - 12,30 и 13,30 - 17,30 часа.

Кампанията за плащане на данък върху недвижимите имоти, такса за битови отпадъци и данък върху превозните средства за 2011 година започна на 1 март. На предплатилите пълния размер на данъка върху недвижимите имоти, таксата за битови отпадъци и данъка върху превозните средства в срок до 30 април 2011г. се прави отстъпка от 5 на сто.

В кампанията тази година работят общо 10 каси, при 5 – през миналата година. От 14 март по график в 50-те села от община Стара Загора ще се събират приходите от местни данъци и такса за битови отпадъци за 2011 г.

Местните данъци и таксата за битови отпадъци могат да бъдат заплатени на касите на отдел "Местни данъци и такси", с пощенски запис или по банков път.

Още новини