Начало Новини Актуално Презентация Икономическо сътрудничество и перспективи за правене на бизнес в Казахстан БТПП, 02.11.2018

Презентация Икономическо сътрудничество и перспективи за правене на бизнес в Казахстан БТПП, 02.11.2018

Актуално
1untitled221018Българската търговско-промишлена палата съвместно с Посолството на Казахстан в София, организират презентация на тема Икономическо сътрудничество и перспективи за правене на бизнес в Република Казахстан. Мероприятието ще се проведе на 2 ноември 2018г. /петък/ от 10.00ч. в сградата на БТПП, ул.”Искър”9, гр. София, ет.1, зала А.
Целта на събитието е да предостави актуална информация относно инвестиционния климат в Казахстан, възможностите за бизнес в азиатската страна и икономическо сътрудничество между Казахстан и България, както и потенциални сектори от взаимен интерес.
По данни на Министерство на икономиката на България, страната ни има потенциал да увеличи износа си за Казахстан на редица стоки и услуги, като: медикаменти; технологични линии за преработка на плодове и зеленчуци; сглобяеми конструкции; помпи за течности; електрически акумулатори; кари – високоповдигачи; машини и апарати; сметачни и счетоводни машини; осветителни тела; строителни и туристически услуги; препарати за поддържане на косата; препарати за уста; мебели; дърводелски изделия; готови сосове и препарати за сосове; плодови сокове; замразени зеленчукови смеси, консерви и др.
Проявяващите интерес за участие в събитието, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на e-mail: m.markova@bcci.bg в срок до 01.11.2018г./четвъртък/. Участието е безплатно. Работен език: български.
 
За допълнителна информация: дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”, БТПП – тел.: 02 8117 494, 8117 489.

 

Приложения: 

Още новини