Начало Новини Актуално Преференциални условия за газификация на домакинствата предлага Овергаз

Преференциални условия за газификация на домакинствата предлага Овергаз

Актуално
Газификация

До 31 май 2011 година всички домакинства в страната, които живеят близо до газоразпределителната мрежа на Овергаз, но все още не са се възползвали от предимствата на икономичното и екологично гориво, ще могат да се газифицират при преференциални условия, съобщиха от пресцентъра на компанията.

По време на Пролетната кампания семействата, които търсят по-удобно, икономично и ефективно решение за своя домашен уют, ще се възползват от комплексно обслужване, което включва намаления в цената на газовото оборудване, както и 25% отстъпка от цената на газовата инсталация. Овергаз ще осигури безплатно за новите си клиенти и редица други услуги за проектиране, проучване и присъединяване към сградната газова инсталация.

Домакинствата ще получат и безплатна консултация в дома им за най-подходящото енергийно решение. Заявки за тази услуга могат да се подават на телефон 0700 11 110.

Повече информация за кампанията можете да намерите в клиентските центрове на Овергаз в страната, на телефон 0700 11 110 или на интернет страницата на компанията.

Още новини