Начало Новини Предстоящо Предстои най-големият форум за женско предприемачество в България – Арена на дамския бизнес

Предстои най-големият форум за женско предприемачество в България – Арена на дамския бизнес

Предстоящо

Менторите БГ и Дамска бизнес общност, имаме удоволствието да ви поканим да участвате като лектор и/или изложител в Арена на дамския бизнес 2024.

Над 20 дами, участнички във Национална менторска програма за жени предприемачи 2024 ще представят своите бизнес проекти пред инвеститори, финансиращи институции, потенциални клиенти и партньори. Седемчленно жури ще отличи и награди най-добрите сред тях.

След три успешни издания на Арена на дамския бизнес през 2021, 2022 и 2023 година, формирането и разширяването в страната и извън нея на Дамска бизнес общност и обогатяването й с предприемчиви, креативни и успешни жени, тази година организаторите предвиждат СЪПЪТСТВАЩА ПРОГРАМА С ПРЕЗЕНТАЦИИ И ЛЕКЦИИ, ориентирани към обогатяване на предприемаческата култура, споделяне на добри практики и възможности за бизнес.

Съпътстващата програма ще се проведе в зала Пирин, паралелно с представянето на проектите на участничките от Випуск 2024 на Менторската програма в зала Витоша, като целта е презентациите да не са строго продуктови, а с практическа насоченост и с обучителна цел, да имат добавена стойност за аудиторията.

Събитието ви дава възможност да представите бизнеса си по различен начин и да сте полезни на аудиторията, да продавате без да продавате.

Участието с презентация/лекция ще бъде потвърдено след одобрение на темата ви на база концепцията на формата.

За поредна година ще има възможност за участие с щанд /презентационна маса/, където може да представите и продавате продукти и услуги.

Цени:

  • участие с щанд - 500 лв.
  • участие с презентация до 20 мин. - 500 лв.
  • участие с щанд и презентация - 800 лв.

За повече информация и заявки за участие:

Виктория Стоянова, тел: +359 898635935, е-mail: mentoriteorg@gmail.com

С минали издания на форума може да се запознаете на https://mentorite.bg

Още новини