Начало Новини Актуално Представяне на второто издание на програмата за индивидуално ментоство ABLE Mentor в Стара Загора

Представяне на второто издание на програмата за индивидуално ментоство ABLE Mentor в Стара Загора

Актуално

ABLE MentorАгенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора (АРИР) организира събитие за представяне на второто издание програмата за индивидуално менторство на ученици ABLE Mentor в Стара Загора. Тя е насочена към ученици от 10 и 11 клас, които имат интересни идеи и новаторски дух и през годините се е доказала като изключително полезна за бъдещето успешно развитие на учениците, които са преминали през нея. Събитието ще се проведе във вторник (08.10) от 19:30 в споделеното работно пространсвто ZaraLab. Информация за събитието можете да намерите тук: https://www.facebook.com/events/671873280001707/

Създадена през 2013 г. от група приятели, обединени от членството си в Сдружение "Асоциация на българските лидери и предприемачи" (ABLE). Програмата за индивидуално менторство продължава да се развива и ще намери своето второ издание в Стара Загора.

Участието в програмата е безплатно и е подходящо за ученици от всяко училище, като единственото изискване на програмата е да бъдат в 10-ти или 11-ти клас. Записването за участие е отворено до 13.10 (неделя).

ABLE Mentor е проект на Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE). Основна задача на програмата ABLE Mentor е да свързва студенти и доказани професионалисти с ученици от горните гимназиални курсове в мрежа за споделяне на знания и опит. Учениците и менторите са разпределят в екипи от по 1 ментор и 1 ученик въз основа на общите им интереси. В рамките на 3 месеца те разработват собствен казус или проект, който може да бъде в сферата на предприемачеството, личностното развитие или социалните каузи. В основата на ABLE Mentor е залегнала концепцията за индивидуално менторство и изграждането на устойчива връзка на доверие между участниците във всеки един екип, а основна цел е повишаването на знанията и уменията на учениците.

Повече информация за програмата на: https://www.ablementor.bg/

Запиши се като участник (за ученици 10-11 клас): https://www.ablementor.bg/students/

Запиши се като ментор (за професионалисти, които биха желали да споделят своя опит): https://www.ablementor.bg/mentors/

Още новини