Начало Новини Актуално Представяне на Платформата BULGARIA WANTS YOU ще се състои в Стара Загора

Представяне на Платформата BULGARIA WANTS YOU ще се състои в Стара Загора

Актуално

ПоканаОфициално представяне на Платформата BULGARIA WANTS YOU ще се състои в Стара Загора на 12 ноември 2019 г. Събитието е от 11 часа в зала „Петко Славейков“ на Община Стара Загора. Инициативата цели да привлече българи от чужбина да се върнат обратно в България, като предлага възможности за работа и информация за живота в различните региони на страната.

Проектът започна пилотно в община Стара Загора и се изпълнява от Сдружение ДНК.

По време на срещата можете да се информирате за предложенията, които неправителствената организация ще отправя към предприемачите и към представители на различни организации. Срещата ще продължи да 12:15 часа, като в програмата е предвидена и дискусия.

Търговско-промишлена палата – Стара Загора подкрепя инициативата на Платформата BULGARIA WANTS YOU и дейността на Сдружение ДНК. Ръководството на Палатата също се обръща с покана към представителите на бизнеса и към всички, които имат интерес към темата.

  • Необходимо е да се потвърди участие във форума до 8 ноември (петък) чрез имейл до office@dnk-bg.com или с обаждане на тел. 0898 856969, Сдружение ДНК.

Още новини