Начало Новини Актуално Представяне на икономиката и инвестиционната среда на Тунис, 27 февруари 2019 г., София

Представяне на икономиката и инвестиционната среда на Тунис, 27 февруари 2019 г., София

Актуално

ТунисБългарската търговско-промишлена палата и Посолството на Тунис в Белград, акредитирано за България, организират Представяне на икономиката и инвестиционната среда на Тунис на 27 февруари (сряда) 2019 г. от 10.00 чяся в сградата на БТПП, ул. Искър 9, София 1058.

Събитието е в резултат от посещението на министъра на външните работи на Тунис Кхемайес Джхинауи, осъществено през есента на миналата година в София и проведена среща с ръководството на БТПП.

С оглед на приоритетните области в развитието на двустранно сътрудничество между България и Тунис, обсъдени по време на срещата в БТПП, отправяме покана към компании, работещи в следните сектори: строителство, информационни технологии, селско стопанство, химична и фармацевтична промишленост, инженеринг, туризъм, търговия и др. да вземат участие в събитието.

За да потвърдите своето присъствие, моля изпратете попълнена регистрационна форма на e-mail: interdpt@bcci.bg до 25 февруари (понеделник) 2019 г. или се регистрирайте тук.

За допълнителна информация можете да се свържете с БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, 02 8117 494.


Работен език на събитието: английски.

Още новини