Начало Новини Актуално Представяне на ENRICH - мрежа на изследователските и иновационни центрове и хъбове в Европа, Бразилия и САЩ, 06.06.2019

Представяне на ENRICH - мрежа на изследователските и иновационни центрове и хъбове в Европа, Бразилия и САЩ, 06.06.2019 г., София

Актуално

ENRICHБългарската търговско-промишлена палата отправя покана за участие в информационен ден за представяне на Европейската мрежа на изследователските и иновационни центрове и хъбове  ENRICH, организирани съвместно с Института за технологичен трансфер и иновации и Съвета по иновации при БТПП. Събитието ще се проведе в сградата на БТПП на ул „Искър” 9, гр. София, ет.1, зала А, на 6 юни 2019 г. от 9.00 часа.

Основната цел на тази мрежа е да насърчи и улесни сътрудничеството в областта на научните изследвания, технологиите и предприемачеството между ЕС и САЩ от една страна, и между ЕС и Бразилия от друга страна, чрез подкрепа на иноваторите в процеса на създаване на иновации и комерсиализацията им.

Мрежата е създадена и се администрира от Регионален център за информация и научно развитие, град Будапеща, Унгария. Негови представители ще запознаят участниците с основните цели, услугите, членството и начините за използване на тази партньорска платформа.

При интерес за участие в събитието, моля в срок до 5 юни /сряда/ да потвърдите като изпратите следната информация: име на участник, организация и контакти на имейл irelations@bcci.bg . Участието в срещата е безплатно. Работен език - английски.

it3

За повече информация: Дирекция Международно сътрудничество и международни организации, БТПП, тел. 02 8117421, 02 8117494.

Още новини