Начало Новини Актуално Представяне на чуждестранни търговски мисии пред българския бизнес

Представяне на чуждестранни търговски мисии пред българския бизнес

Актуално

EKБългарската търговско-промишлена палата отправя покана към бизнеса за участие в среща на 31 октомври 2019 г. (четвъртък) в гр. София на тема Представяне на чуждестранни търговски мисии пред българския бизнес. Срещата е организирана от Съветът на браншовите организации при БТПП.

С това първо издание, форумът си поставя за цел да събере в работна дискусия представители на чуждестранни мисии (посланици и търговски аташета), български неправителствени организации и бизнес. Потвърдили участници: Босна и Херцеговина, Гърция, Испания, Молдова, Полша, Румъния, Турция, Украйна и Сърбия. Срещата ще даде възможност за запознаване с конкретни проекти или бъдещи инвестиционни намерения, да се затвърдят съществуващи партньорства или да се установят нови връзки и контакти, да се търси общ път за последователна и ефективна политика в търговския обмен и сътрудничество между десет европейски държави и Република България.

Срещата ще протече в две части:

  • Представяне на дадена страна и възможностите й за икономическо сътрудничество с Република България, посредством презентация, в рамките на 7-10 минути;
  • B2B срещи, за директен контакт между чуждестранни търговски аташета и български компании и неправителствени организации.

Работен език: английски. Участниците могат да бъдат придружени с преводач.

Координатор на срещата: д-р Людмил Иванов e-mail: lsivanovbg@gmail.com. тел.:+359878661160.

Срок за потвърждение - 30.10.2019 г.

Още новини