Начало Новини Актуално Председателят на Клуба на работодателя се закани на Трактора

Председателят на Клуба на работодателя се закани на Трактора

Актуално

Дал съм указание на нашите юридически експерти да проучат изцяло въпроса и ако се окаже, че Алексей Петров наистина е произнесъл тези думи, ще му бъде образувано още едно дело, този път за клевета. Това заяви председателят на Клуба на работодателя и председател на Общинския съвет в Стара Загора Тенчо Руканов. Най-авторитетната бизнес-структура в областта също не беше пощадена на пресконференцията на представителите на Съюза за стопанска инициатива (ССИ) - Теодор Дечев и бившият съветник на ДАНС и настоящ клиент на Темида - Алексей Петров.

 

Те в прав текст обявиха, че Клубът бил "инструмент за елиминиране на пазарната икономика" в региона, пише вестник Старозагорски новини.
"Преди всичко съм длъжен да подчертая, че не поддържам никакви връзки с криминалния контингент", подчерта иронично Руканов и изрази своето недоумение от свободното говорене от представителите на ССИ. Той припомни, че Клубът на работодателя в Стара Загора е сдружение с нестопанска цел, обединило хора, успели поотделно всеки в своя бизнес. Създаден е с цел да подпомага общината с идеи и добри практики и обединява в себе си личности от целия политически спектър.
"Ако пък се окаже, че казаното от Алексей Петров не си заслужава труда да му обръщаме внимание, ще приложа на практика старата максима "Убий го с мълчание!", заключи Руканов.

Още новини