Начало Новини Актуално Председателят на БТПП анонсира предстоящото връчване на Годишните награди за 2020 г.

Председателят на БТПП анонсира предстоящото връчване на Годишните награди за 2020 г.

Актуално

Традиционно всяка година - на 3-ти декември, Българската търговско-промишлена палата раздава своите награди за постижения в българската икономика и за принос при осъществяване целите и задачите на Палатата. И тази година на база на обективни показатели сме определили водещите фирми в няколко категории. Награждаваме и тези, които най-активно ни съдействаха през годината да осъществяваме мисията на БТПП - за защита и подкрепа на деловите среди, а именно - регионална палата и браншова организация. Награждаваме посланик и чуждестранен търговски представител - за принос в развитието на двустранните икономически отношения. Награждаваме медия и журналист - за обективност при отразяване на въпросите, свързани с бизнеса. 

С тези думи председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов се обръща към предприемачите и към партньорите на работодателската организация. 

През тази година пандемията, предизвикана от разпространението на COVID-19, ни постави в нови условия на работа. Екипът и партньорите на БТПП стриктно спазваме всички епидемиологични мерки за прекратяване разпространението на коронавируса. С оглед на настоящите условия, ще организираме електронен формат за удостояване на наградените фирми и партньори и достигане на церемонията по връчването на наградите до вас. Българската търговско-промишлена палата ще изготви видео филм за награждаването, който ще бъде представен в средата на м. декември 2020 г. по всички информационни канали на Палатата. Всички вие, нашите партньори, представители на деловите среди и колеги, ще бъдете информирани за точната дата на излъчване на предстоящия филм по връчването на Годишните награди на БТПП за 2020 г.

 

Още новини