Начало Новини Актуално Предпразнично: повече рейсове само за София

Предпразнично: повече рейсове само за София

Актуално
път Стара Загора - София

Няма допълнителни влакове за празниците, всички се движат по нормалното си разписание, обявиха вчера от държавните железници. Оттам уточниха, че от средата на декември до 3 януари догодина холдингът БДЖ въвежда предварителна продажба на билети и резервации за седящи места за всички бързи влакове.

ЖП-превозвачът въвежда тази услуга с цел предоставяне на по-голямо удобство на клиентите, планирали предварително своето пътуване с влак във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници.
Предварителната продажба на билети и резервациите за седящи места ще се извършват във всички гари и железопътни бюра в страната.

Клиентите на БДЖ ЕАД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. Телефоните за връзка с билетните каси в гарите и бюрата са посочени на интернет страницата на железопътния превозвач (www.bdz.bg), припомниха още от бюро "Информация" в Стара Загора.
"Засега имаме заявка за допълнителни автобуси само в направление София, предупредила ни е една фирма", поясниха от Автогарата в Стара Загора. Вероятно заради кризата, хората са ограничили пътуванита си, предположиха от гише Справки.
Информация: вестник Новината

Още новини