Начало Новини Предстоящо Предложение за участие с реклама в изданието Икономически годишник на регион Стара Загора 2021

Предложение за участие с реклама в изданието Икономически годишник на регион Стара Загора 2021

Предстоящо

Търговско-промишлена палата - Стара Загора подготвя изданието за 2021 година на Икономически годишник на регион Стара Загора.

Годишникът ПРЕДСТАВЯ икономическото развитие на региона, класации на компаниите по икономически показатели, анализи и сравнителни данни, регионални проекти от обществена значимост, тенденции и очаквания за бъдещи периоди и друга полезна регионална информация.

Икономическият годишник се РАЗПРОСТРАНЯВА сред български и чуждестранни компании и инвеститори; структурите на местните власти; държавни институции и агенции; библиотеки; банки и други финансови дружества; търговските отдели на дипломатическите ни мисии зад граница и чуждестранните посолствата в България; търговско-промишлени палати и други бизнес организации. Годишникът достига до Enterprise Europe Network - най-голямата мрежа в света, създадена от Европейската комисия за подкрепа на бизнеса.

Това единствено представително издание за регионалната икономика се осъществява благодарение на Вас - фирмите, които рекламирате, и с подкрепата на Община Стара Загора, Агенция за регионално икономическо развитие и други регионални организации и институции.

Изданието е двуезично - на български и английски, пълноцветно и луксозно. Електронна версия на Годишника се публикува и е достъпна свободно в интернет.

Рекламодателите могат да се включат с рекламни карета на цяла, половин или на четвърт страница и на водещи позиции на книжното и електронното издание. Участието в Икономическия годишник, освен маркетингово послание, осигурява имиджова реклама на компанията, като част от икономическата общност на региона и може успешно да допълни фирмените материали по време на бизнес срещи, участия в панаири и изложения.

 

Цените са БЕЗ включен ДДС.

СРОК за предоставяне на рекламните материали -  31 януари  2021 г.  Планира се изданието да излезе от печат през месец март 2021 г.

Убедени сме, че поредното 20-о издание на Икономическия годишник ще допринесе за разпознаваемостта на Старозагорски регион и убедителното ни представяне пред вътрешни и чуждестранни партньори и инвеститори, като едно добро място за живот и бизнес.

Благодарим ви, че подкрепяте този проект!

От рътоводството на Търговско-промишлена палата - Стара Загора

Документи за сваляне

Още новини