Начало Новини Актуално Практикер подарява на своите клиенти 1 000 едногодишни винетки за кола за Новата 2010 г.

Практикер подарява на своите клиенти 1 000 едногодишни винетки за кола за Новата 2010 г.

Актуално

От 9 декември Практикер ще подарява на своите клиенти едногодишни винетки за кола. По повод Коледните и Новогодишни празници само в обектите на водещата верига от типа „Направи си сам” всеки клиент, направил покупка над 100 лв., ще има възможността да спечели винетка за Новата 2010 г.  До 31 декември включително на касите на Практикер клиентите с покупки над 100 лв. ще получават скреч карти с поле за изтриване, където ще се крие и подаръкът на Практикер.

По този начин клиентите на веригата ще бъдат сред първите изрядни шофьори, притежатели на винетка за 2010 г., съобщиха от пресцентъра на дружеството. „За Коледа и Нова година искахме да изненадаме нашите клиенти с много практичен и рационален подарък. В същото време искахме той да бъде и уникален - такъв, какъвто никоя друга компания не им е предлагала до момента. Така стигнахме до идеята, че ще им подарим винетка за цялата 2010 г.”, заяви по повод старта на кампанията Мартин Клебш, Генерален директор на компанията.
„Златна Коледа” е другата специална изненада на Практикер по случай празниците. Специалната оферта  включва 14 продукта „Залтен шанс” и  започва от 12 декември  до 24 декември 2009. Всеки ден един от тези продукти може да бъде закупен на уникално ниска цена, като предложената отстъпка достига до 39%.
Практикер ЕООД е част от немската верига Praktiker Group, която управлява общо над 430 магазина в Германия и още девет страни в Европа. Международното портфолио нараства с около 14 магазина всяка година. В България веригата заема водеща позиция с 9 магазина в най-големите градове и над 1 000 служители. 

Praktiker

Още новини