Начало Новини Актуално ПП ЛИДЕР преизбра председателя си

ПП ЛИДЕР преизбра председателя си

Актуално

Кънчо Филипов

Инж. Кънчо Филипов бе преизбран за втори мандат да ръководи ПП ЛИДЕР. Старозагорецът, който оглавява най-голямата извънпарламентарна партия след последните парламентарни избори, получи доверието на делегатите на втория конгрес на ЛИДЕР. Форумът се проведе на 7 април в столицата. В конгреса участваха 282 делегати, от Старозагорска област присъстваха 30 души.

В началото на словото си Кънчо Филипов припомни целите за изграждане на партията, а именно: създаване на политики за оздравяване на българската икономика и по този начин подобряване на качеството на живот на българските граждани.

„Обективно, постигнатият резултат позиционира ПП ЛИДЕР като най-голямата извънпарламентарна партия и от тази позиция следва да изграждаме стратегията и тактиката за развитие на партията“, каза Филипов. В потвърждение на бъдещите успехи на партията той припомни и резултатите от проведените местни избори през 2011 г. За кандидатите на ЛИДЕР са гласували 137 904 избиратели и са избрани 149 общински съветници. Най-добри резултати ЛИДЕР постигна в областите Благоевград, Кюстендил, Стара Загора, Враца, Бургас, в общините Перник и Нова Загора.

Информация: вестник Новината

Още новини