Начало Новини Актуално Посещение в Кастамону

Посещение в Кастамону

Актуално

Председателят на Търговско-промишлена палата - Стара Загора, г-н Олег Стоилов, заедно с г-н Исмет Чавушоглу, ръководител на Направление Турция към Палатата и управител на фирма Елте Инженеринг ЕООД, главен изпълнител на стоителните дейности на компанията, посетиха Кастамону България АД, където проведоха плодотворна работна среща с г-н Чаатай Пийадеджи, изпълнителен директор на компанията.

Фокусът на срещата беше насочен към бъдещите планове и възможности за сътрудничество, с цел насърчаване на взаимния растеж и развитие в икономическия пейзаж на региона. Важно място в обсъжданията зае и темата за корпоративната социална отговорност и дейното участие на Кастамону България в разнообразни социални проекти, които подобряват средата на живот в областта. Г-н Стоилов и г-н Чавушоглу посетиха производствените линии на Кастамону България и се запознаха с процеса на изработка на продуктите. Посещението им продължи в новия шоурум на компанията и им даде възможност да разгледат цялата гама от продукти на Кастамону Ентегре.

Г-н Стоилов използва случая за да поднесе своите искрени пожелания по повод празникa Рамазан Байрам, изпращайки най-сърдечни поздрави на всички мюсюлмани в България.

Здраве, надежда, благоденствие, мир и разбирателство, това пожела председателят на ТПП - Стара Загора.

Настоящото посещение подчертава ангажимента на Търговско-промишлена палата - Стара Загора да укрепи партньорствата си и да създаде връзки между различните общности, насърчавайки култура на взаиморазбирателство и сътрудничество за общо благоденствие.

Още новини