Начало Новини Актуално Полицията погна проститутките в Стара Загора

Полицията погна проститутките в Стара Загора

Актуално

Три жрици на любовта са арестувани при специализирана полицейска операция в Стара Загора през нощта срещу 9 септември. Това са 22-годишната С.Т. от с. Братя Кунчеви и колежките й С.Г. (23 г.) и Г.Б. на 28 години от областния град. Те са предлагали секс-услуги срещу заплащане по бул. "Митрополит Методий Кусев" в центъра на Стара Загора.

При същата акция е арестуван и И.М. - сводник на 23-годишната проститутка. Срещу него е образувано бързо производство за престъпление по два члена от Наказателния кодекс. Трите жени и мъжът са задържани за 24 часа и работата по документиране на дейността им продължава, пише вестник Старозагорски новини.
Седмица по-рано до телеугоителното стопанство в Стара Загора, другото свърталище на упражняващите най-древната професия, бяха задържани проституиращите Ц.М. на 20 години и 17-годишно момиче. В хода на разследването е установено, че те са били "под крилото" на 34-годишния М.С. от Стара Загора. Той се явявал техен "работодател" и печелeл от бизнеса със "свежа плът". Сутеньорът е осъждан за престъпления против собствеността и е изтърпял наказание лишаване от свобода. Срещу М.С. е образувано досъдебно производство също по два члена от НК и на 3 септември му е взета мярка за неотклонение "задържане под стража". И по този случай проверките продължават.

Още новини