Начало Новини Актуално Покана за онлайн представяне на програмата Еразъм за млади предприемачи - 29 юни 2022 от 14:00 ч.

Покана за онлайн представяне на програмата Еразъм за млади предприемачи - 29 юни 2022 от 14:00 ч.

Актуално

Българската търговско-промишлена палата и Търговско-промишлената палата Стара Загора организират онлайн представяне на програмата Еразъм за млади предприемачи, което ще се проведе на 29 юни 2022 от 14:00 до 15:00 ч. в платформата Zoom.

Програмата Еразъм за млади предприемачи осигурява съдействие на европейски предприемачи да придобият необходимите умения за стартиране и/или успешно управление на малък бизнес в Европа.

Програмата е достъпна за нови и за опитни предприемачи. Като нов или начинаещ предприемач (с опит до 3 години) можете да се възползвате от престой до 6 месеца при предприемач-домакин в европейска страна, да работите съвместно с него и да се обучавате в неговата компания. Пътуването и престоят се финансират от Европейската комисия. Това ще улесни успешното стартиране на бизнеса или укрепването на ново начинание.

Като предприемач-домакин (с опит над 3 години) можете да се възползвате от нови идеи на мотивирани начинаещи предприемачи, които работят в същата сфера. Можете също така да се възползвате от достъпа до нови пазари, международно сътрудничество и потенциални възможности за работа с бизнес партньори в чужбина.

Събитието има за цел да представи процеса на кандидатстване, ползите за новите и за опитните предприемачи, съдействието, което БТПП предоставя като посредническа организация. Онлайн представянето е подходящо, както за хора без опит, но с идея за собствен бизнес, така и за млади предприемачи и такива, с богат опит и менторски умения, които имат желание да работят с млади и иновативни партньори.

Желаещите да вземат участие в онлайн събитието следва да се регистрират тук, в срок 27 юни 2022 г. Потвърдилите участие ще получат линк за платформата ZOOM.

При наличието на допълнителни въпроси може да се свързвате с Дирекция Международно сътрудничество и международни организации към БТПП на тел. 02 8117489 или e-mail m.markova@bcci.bg.

 

 

Още новини