Начало Новини Актуално Покана за записване за наградите за най-добри работодатели Stevie® Awards for Great Employers

Покана за записване за наградите за най-добри работодатели Stevie® Awards for Great Employers

Актуално

StevieНаградите Stevie® отправят покана за записване за четвъртите ежегодни награди за най-добри работодатели Stevie® Awards for Great Employers, които отдават дължимото на най-добрите дружества, за които може да работите и екипите, професионалистите, доставчиците и новите продукти и услуги в сферата на човешките ресурси, които ще Ви помогнат да създадете и мотивирате страхотна работна атмосфера.

Всички лица и организации от цял свят – обществени и частни, със стопанска или нестопанска цел, големи и малки – могат да изпращат номинации за Stevie Awards for Great Employers. Крайният срок за ранни записвания срещу по-ниски такси е 1 май. Крайният срок за записване е 5 юни, но се приемат и закъснели записвания до 17 юли срещу заплащане за такса за забавяне. Подробна информация за записването е достъпна на www.StevieAwards.com/HR.

Международно жури, състоящо се от повече от 50 човека, заемащи висши ръководни позиции, ще определи носителите на наградите Stevie Award. Финалистите ще бъдат обявени на 15 август. Носителите на златни, сребърни и бронзови награди ще бъдат обявени и представени на гала събитие в Ню Йорк на 20 септември.

Наградите за за най-добри работодатели Stevie Awards for Great Employers са признание за постижения в различни аспекти на работното място. Категориите включват:

  • Employer of the Year Awards – Награди за работодател на годината
  • HR Achievement Awards – Награди за постижения в сферата на човешките ресурси
  • HR Individual Awards – Награди за служители в сферата на човешките ресурси
  • HR Team Categories – Категории за екипи в сферата на човешките ресурси
  • Solution Provider Awards – Награди за доставчици на услуги
  • New Product & Service Categories – Категории за нови продукти и услуги
  • Софтуер
  • Програми обучение или медии
  • Платформа за организирано обучение на годината
stevieaward09Има множество нови категории през 2019 г. за постижения в сферата на човешките ресурси включително най-добра стратегия за корпоративна социално отговорност, най-добра програма за развитие на лидери, най-добра стратегия за обучение и развитие, най-добра стратегия за възнаграждение и признание, най-добра стратегия за управление на таланта, най-добро използване на аналитичните резултати за служителите и други. При наградите за служители в сферата на човешките ресурси Награди за служители в сферата на човешките ресурси новата категория е Изгряваща звезда на годината в сферата на човешките ресурси.

Победителите във всички 35 браншови категории за Работодател на годината ще бъдат определени чрез уникална комбинация от обществено гласуване и професионално оценяване. Общественото гласуване ще се проведе от 23 януари до 12 август.

Сред носителите на награда Stevie Award през 2018 г. са Allianz Partners, AstraZeneca / MedImmune, Benefax, Ceridian, Citizens Bank, Daimler AG, Deutsche Telekom Services Europe GmbH, ej4, Gamelearn, Globe Telecom, Smile Brands, SweetRush, TaskUs, VESTEL и много други.

Информация за Stevie® Awards

Stevie Awards включва седем различни програми: Asia-Pacific Stevie AwardsGerman Stevie AwardsThe American Business Awards®The International Business Awards®Stevie Awards for Women in BusinessStevie Awards for Sales & Customer Service и новата програма Stevie Awards for Great Employers. Всяка година конкурсите на Stevie Awards получават повече от 12 000 номинации от организации от повече от 70 страни. Наградите Stevie са признание за организации от всякакъв тип и с всякакъв размер, както и за хората, които стоят зад тях. Те отличават изключителни професионални постижения от целия свят. Научете повече за Stevie Awards на www.StevieAwards.com.

Още новини