Начало Новини Актуално Покана за Виртуална бизнес среща България - Алжир, 4 април 2022 г.

Покана за Виртуална бизнес среща България - Алжир, 4 април 2022 г.

Актуално

Българската търговско-промишлена палата и Посолството на Алжирската демократична и народна република в София организират онлайн събитие за насърчаване икономическото сътрудничество между България и Алжир в период на трудности и предизвикателства в световен мащаб. Събитието ще се проведе в електронна среда на 4 април 2022 г. от 14.30 часа. Ще бъде представена актуална информация за икономическите отношения между двете страни, както и ще насочи към секторите с потенциал във взаимната търговия и инвестиции.

В срещата ще вземат участие представители на Алжирската търговско-промишлена палата, дипломати и компании от двете страни.

Има интерес за двустранно сътрудничество в областите: химическа промишленост, фармацевтична промишленост, медицинско оборудване, хранително-вкусова промишленост, селско стопанство, машиностроене, тютюнева промишленост, търговия и транспорт.

Онлайн събитието е подходящо за: български фирми и предприемачи, които желаят да проучат алжирския пазар, да разширят контактите си с местни институции и компании, да намерят бъдещи партньори. Работен език на събитието: английски език.

За участие е необходимо да се регистрирате тук: https://forms.gle/MZGwDdCw4jCQss9F9. Потвърдилите участници ще получат линк за свързване в Zoom.

За допълнителна информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

Документи за сваляне

Още новини