Начало Новини Актуално Покана за участие във виртуално събитие за представяне на China International Import Expo - CIIE

Покана за участие във виртуално събитие за представяне на China International Import Expo - CIIE

Актуално

Българската търговско-промишлена палата отправя покана за участие във виртуално събитие, на което ще бъде представено следващото, четвърто по ред, издание на China International Import Expo - CIIE (5-10 ноември 2021 г.), www.ciie.org.

Международният китайски панаир за вносни стоки, проведен през 2020 г., е постигнал добри резултати. По време на събитието са сключени сделки за 72,6 млрд. щ.д., което е с 2,1% повече от предходната година. Изложението е било с площ 360 хил. кв.м. На него са представени 411 нови продукти и технологии, включително 73 световни премиери. В събитието са участвали представители на 145 страни, на място и виртуално. Панаирът е посетен от над 400 000 специалисти.

Във връзка с възможността за участие и посещение (присъствено и в електронна среда) на Международния китайски панаир за вносни стоки БТПП, съвместно с Търговския отдел на Посолството на Китайската народна република в София и Изпълнителната агенция за насърчаване на МСП ще проведат виртуално представяне на международното събитие.

Българската търговско-промишлена палата отправя покана към фирми и предприемачи, активни в секторите: хранително-вкусова промишленост, селско стопанство, автомобилна промишленост, интелигентни индустрии, информационни технологии, лека промишленост, медицински сектор, търговия с услуги и др. да участват в представянето и да се запознаят с възможностите да станат част от Международния китайски панаир за вносни стоки.

Събитието ще се проведе на 20 януари (сряда) от 10:00 часа. Работен език – английски. Участието е безплатно.

За регистрация е необходимо да се попълни формата: https://forms.gle/aayeaMns4rkv1EMf7

Регистрираните участници ще получат линк за срещата.

Още новини