Начало Новини Актуално Покана за участие във фокус група - Мерки за ефективно решаване на проблема с кадрите в България (13.02.2020- 09:30 ч.)

Покана за участие във фокус група - Мерки за ефективно решаване на проблема с кадрите в България (13.02.2020- 09:30 ч.)

Актуално

EKТърговско-промишлена палата - Стара Загора в партньорство с Областна администрация Стара Загора, изпълнява 2-годишен проект Повишаване на гражданското участие за формиране на публични политики за задържане и привличане на работна сила с финансовата подкрепа на Оперативна програма Добро управление.

Основна цел на проекта е създаване на условия за активно участие на гражданите и бизнеса в открито и отговорно управление и планиране на политики за задържане и привличане на работна сила в България.

Част от дейностите на проекта предвиждат организиране на фокус групи за генериране на предложения/препоръки за формиране на политики и мерки за ефективно решаване на проблема с кадрите в България с участието на представители на бизнеса.

В тази връзка ви каним да участвате във фокус групата, която ще се проведе на 13.02.2020 г. от 09:30 ч. в семинарната зала на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Моля, потвърдете интереса си за участие най-късно до 11.02.2020 г.

Още новини