Начало Новини От Палатата Покана за участие в уебинар Региони със защитени географски указания по проект WINET

Покана за участие в уебинар Маркетингови инструменти - винени състезания, дегустации и ревюта по проект WINET - 12.10.2021

От Палатата

Търговско-промишлена палата - Стара Загора Ви кани да участвате в уебинар Маркетингови инструменти - винени състезания, дегустации и ревюта, организиран по проект WINET - Търговия и иновации във винарската индустрия, финансиран от ЕС - трансграничен проект, чиято цел е да допринесе за развитието на търговията и сътрудничеството във винарския сектор на Молдова, Румъния и България.

Онлайн събитието ще се проведе на 12 октомври от 10:00 часа.

Процесът, в който хората откриват нови вина, се промени драстично с възхода на технологиите и вече не е просто достатъчно доброто качество, за да се продава вино. От брандирането на бутилката до историята на лозето до уебсайта на винарната до каналите за социални медии за вино, има много начини, по които потенциалните купувачи взаимодействат с марката вино и вземат решение за покупка. Получаването на вина за различни целеви групи, както и повишаването на видимостта и престижа на марките е една от основните цели на винопроизводителите. Участието в конкурси и дегустации, както и подлагането на техните вина на рецензии от реномирани специалисти се оказаха ефективен начин за постигане на тази цел. Лекторите на следващия ни уебинар ще обсъдят тези инструменти за маркетинг на вино, както и ще дадат примери за такива състезания, дегустации и ревюта, които си струва да присъствате.

За повече информация за събитието се обръщайте към Светослава Павлова - експерт на проект WINET на тел. 042 626297 или на имейл: projects@chambersz.com.

 

Документи за сваляне

Още новини