Начало Новини От Палатата Покана за участие в уебинар Региони със защитени географски указания по проект WINET

Покана за участие в уебинар Винен туризъм по проект WINET-03.11.2021

От Палатата

Търговско-промишлена палата - Стара Загора Ви кани да участвате в уебинар Винен туризъм, организиран по проект WINET - Търговия и иновации във винарската индустрия, финансиран от ЕС - трансграничен проект, чиято цел е да допринесе за развитието на търговията и сътрудничеството във винарския сектор на Молдова, Румъния и България.

Онлайн събитието ще се проведе на 03 ноември от 10:00 часа.

През последните няколко години начинът, по който хората пътуват и това, което предпочитат да правят по време на пътуванията си, се промени значително. Може да се забележи очевидно преминаване от красиви дестинации към смислени преживявания. Енотуризмът или енологичният туризъм става все по-популярен и се състои в това, че виненият свят се познава отвътре: винарни, лозя, производствени процеси, история. В допълнение, той също е тясно свързан с гастрономическия туризъм и културния туризъм, свързан с винената индустрия. Присъединете се към нас за дискусия за развитието на винения туризъм и предлагането на трите страни, участващи в проекта. Ще имате възможност да слушате лектори от Румъния, Молдова и България, които ще споделят истории и казуси по тази интересна тема и ще ви запознаят с най-красивите дестинации за винен туризъм. 

 

За повече информация за събитието се обръщайте към Светослава Павлова - експерт на проект WINET на тел. 042 626297 или на имейл: projects@chambersz.com.

 

Документи за сваляне

Още новини