Начало Новини Актуално Покана за участие в текстилното изложение TEXPO-2022 в Карачи, Пакистан

Покана за участие в текстилното изложение TEXPO-2022 в Карачи, Пакистан

Актуално

Органът за развитие на търговията на Пакистан (TDAP) и Министерството на търговията на Пакистан организират четвъртото издание на текстилното изложение TEXPO-2022 в Пакистан. То ще се проведе от 18 до 20 август 2022 г., в Експо център Карачи.

Основната цел на изложението е да свърже международните купувачи с пакистанската бизнес общност, занимаваща се с текстилни и кожени изделия. По време на изложението под един покрив ще бъде показана пълната гама от пакистански текстилни и кожени изделия. Очаква се да участват около 250 пакистански изложители, освен представителствата на съответните търговски организации. В допълнение, с цел удовлетворяване на чуждестранните купувачи, TDAP планира да организира и посещения на фабрики като продължение на срещите по време на изложението.

TDAP ще предостави на купувачите транспорт от и до хотелите, както и отстъпка за хотелските нощувки, които ще са за сметка на гостите.

Посолството на Ислямска република Пакистан в Република България информира, че изложението би представлявало интерес за търговски представители от България, купувачи, вериги магазини, търговски организации, организации за насърчаване на търговията и съответните държавни органи и прави покана към тях да се възползват от тази възможност.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора съдейства на Посолството на Ислямска република Пакистан в България при информационната кампания сред представителите на бизнеса от региона.

 

За повече детайли във връзка със събитието можете да се свържете с:

Г-н Омер Манзур Малик, заместник-завеждащ на мисията

Моб. тел./WhatsApp: 00359-877768855

E-mail: omermanzoor@mofa.gov.pk / omer1182@hotmail.com

 

Мобилната версия на браузъра не показва PDF файла. Можете да го свалите

Документи за сваляне

Още новини