Начало Новини Актуално Покана за участие в строително изложение 22 - 24 юни 2012 г., Русе

Покана за участие в строително изложение 22 - 24 юни 2012 г., Русе

Актуално

изложение строителство русе

Русенска търговско-индустриална камара, партньор по проект CBC Fairs – Сътрудничество за трансгранични изложения, финансиран по Оперативна програма трансгранично сътрудничество Румъния - България 2007 - 2013 отправя покана към представителите на бизнеса да се включат като изложител в първото за град Русе мобилно строително изложение.

В рамките на проекта това е втората мащабна инициатива, която ще се реализира в партньорство с румънската организация Европроджект и Търговско-промишлена палата - Враца. Първият мобилен строителен панаир, от общо 4 предвидени, бе организиран в края на м. април 2012 година и привлече повече от 60 участиници и над 1000 посетители от окръг Олт- Централна Южна Румъния.

Русенска търговско-индустриална камара предоставя възможността за включване на фирми като изложители, представяйки своя бизнес на изложебена площ от 9 кв. метра в 3-дневно строително изложение, което се организира в периода 22 - 24 юни 2012 г. Специалната панаирна тента, в която са подредени щандовете, ще бъде разположена на паркинга на най-новия строителен хипермаркет Баумакс, намиращ се на бул. Липник 131.

В изложението могат да участват компании с предмет на дейност строителство, обзавеждане, екстериор, строителни материали, ремонтно довършителни работи и други, свързани с описаните дейности.

Участието в изложението дава следните възможности:

•    Ще представите продуктите и услугите си пред голям брой потенциални партньори и клиенти.

•    Ще бъдете включени в печатен цветен каталог на изложителите, където ще можете да презентирате Вашата фирма заедно с лого и снимки на продуктите Ви. Каталогът се разпространява в Румъния и България

•    Информацията за Вашата компания ще бъде включена в специално създадена уеб платформа.

•    В края на проекта ще бъде изготвено печатно издание, обобщаващо всички 4 изложения (2 в сферата на строителството, 1 за туризъм и 1 в сферата на селкото стопанство).

Участието в изложението е напълно безплатно!

Ако желаете да бъдете включен като изложител е необходимо:
•    Да попълните и изпратите регистрационния формулар, който ще намерите по-долу на български и английски език, на имейл info@rcci.bg или факс 082/ 825 873.

•    Да ни изпратите кратка презентация на Вашата фирма на български и английски език, съдържаща окло 300 думи и до 6 снимки на Вашите продукти.

•    Да сключите договор за участие, където ще бъдат уредени взаимоотношенията между организатора и участика (договорът ще Ви бъде изпратен допълнително при потвърждение).

Изложбените щандове ще бъдат предоставяни по реда на постъпване на формулярите за участие!

КРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА РЕГИСТРАЦИОННИТЕ ФОРМУЛЯРИ 8 юни 2012 г. (ПЕТЪК)

За допълнителни въпроси и информация можете да се свържете с г-жа Стела Дионисиева или г-н Милен Добрев: 082/ 825 875.Вижте по-голяма карта

Още новини