Начало Новини Актуално Покана за участие в семинар за опита на Испания в подкрепа на малки и средни предприятия (видео)

Покана за участие в семинар за опита на Испания в подкрепа на малки и средни предприятия (видео)

Актуално

Националната асоциация на общинските служители в България

Семинар по проект Интегрирана услуга за предприемачи в България, финансиран от ОП Развитие на човешките ресурси и съфинансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз ще се проведе в Стара Загора. Проектът се изпълнява от Национална асоциация на общинските служители в България в партньорство със Сдружение на общини Горна Рибера - автономна област Валенсия, Испания.

Регионален партньор на проекта е Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Семинарът ще се проведе на 21 август 2012 г., вторник от 14,30 до 16,30 часа в залата на Бюрото по труда в Стара Загора.

По време на семинара участниците ще се запознаят с възможностите за внедряване в България на испански опит в подкрепа на малки и средни предприятия и възможностите за прилагането му на местно ниво. Испанският опит съдейства в посока развитие на нови услуги за малкия бизнес; подобряване на интеграцията и координацията на пазара на труда чрез по-ефективно професионално и социално включване на заинтересованите страни; създаване на условия и разширяване на възможностите за намиране на работа на представители на социални групи в неравностойно положение.  Това съобщи Валентин Лазаров, ръководител на проект Интегрирана услуга за предприемачи в България.

Семинарът цели да привлече представители на местната власт и на университети, местни агенции за развитие и бизнес центрове, предприемачи от малкия и средния бизнес, лица в неравностойно положение и хора, търсещи заетост, с интерес да се развият като предприемачи или да намерят временна или постоянна работа.
Повече за проекта можете да намерите на сайта на проекта на адрес: www.namcb-org.bg/equal.

Желаещите да участват в семинара трябва заявят присъствието си до 20 август 2012 г. на имейл: mgudzheva@chambersz.com  или на тел. 042 626297, 042 626033. Лице за връзка - Мануела Гуджева - 0887 505542. Участието е безплатно.

 

Видео репортаж от проведено в края на юни 2012 г. двудневно обучение на Старозагорски минерални бани,
на което беше представен стартиращият проект Интегрирана услуга за предприемачи в България

 

 

Още новини