Начало Новини Актуално Покана за участие в Кариерно събитие WorkIn Stara Zagora

Покана за участие в Кариерно събитие WorkIn Stara Zagora

Актуално

Търговско-промишлена палата - Стара Загора е партньор на Община Стара Загора при организиране на Кариерно изложение - WorkIn Stara Zagora. То ще се проведе в периода 28 и 29 април 2023 г. в Културен център Стара Загора. Събитието ще даде възможност за срещи между търсещите и предлагащите работа. Ще бъде разделено в два модула - лекционна и изложбена част.

  • В лекционната част ще се включат специалисти от света на бизнеса и смели предприемачи, които ще споделят безценните си познания и професионален опит, както и известни и успели лица, които имат силна връзка със Стара Загора, за да споделят част от своите истории.
  • Изложбената част предвижда щандове на компании от Стара Загора за представяне на свободни работни позиции, възможност за стаж и кариерно развитие.

Една от основните ползи за бизнеса ще бъде директният контакт с хора в работоспособна възраст, търсещи перспектива, както и ученици и студенти. Броят на свободните позиции за поставяне на щандове е ограничен и ще бъде запълван по реда на заявките. Ще има и такса за участие, в зависимост от големината на щанда. Възможно е да бъдете и спонсор на събитието.

За повече информация и за регистриране на компаниите моля да се свържете на имейл a.karagiozova@gmail.com, тел. 042 614 612.

 

http://chambersz.com/doc/workinstz.png

 

 

Още новини