Начало Новини Актуално Покана за участие в инвестиционен форум Иновативни проекти за фирми от Южен Централен регион, които да кандидатстват за

Покана за участие в инвестиционен форум Иновативни проекти за фирми от Южен Централен регион, които да кандидатстват за ресурс по т.н. План Юнкер

Актуално

ПловдивТърговско-промишлена камара – Пловдив, съвместно със Съвета по иновации при БТПП, Интернет Медиа Груп - Пловдив и Дигитална агенция Сеомакс, организира Инвестиционен форум Иновативни проекти за фирми от Южен Централен Регион, които да кандидатстват за ресурс по т.н. План Юнкер.

  • Уточнената дата е 23 април 2019 г. (вторник).
  • Място : Международен Панаир Пловдив, Пресцентър.

Форумът за Южна България е вторият, след провеждането на първото събитие в БТПП през декември 2018. Основната презентация на форума ще изнесе г-жа Илиана Цанова, зам.-ръководител на Фонда за Стратегически Инвестиции при Европейската комисия и ЕИБ. Модератор на форума ще бъде доц. Йосиф Аврамов, д-р по икономика, председател на Съвета по иновации при БТПП.

Предварително участие с представяне на свои инвестиционни проекти са заявили предприятия от Пловдивска област, представители на инвестиционната общност, други институции, общини и фирми. 

Представяне на инвестиционните проекти ще бъде последвано и от дискусия, като събитието ще завърши с обмен на мнения в неформална обстановка.

Търговско-промишлена камара – Пловдив се обръща към предприемачите да вземат участие във Форума. Проявилите интерес към възможностите и условията за ползването на финансовия ресурс по "Плана Юнкер" трябва да заявят участие на тел: 032 90 89 89, 0878 809 150, E-mail: office@pcci.bg

Те ще получат и Програма на събитието, след съгласуване с Министерството по Икономиката, Българската Банка за Развитие и други участници с презентации.

Още новини