Начало Новини От Палатата Покана за участие с реклама в изданието Икономически годишник на регион Стара Загора 2022

Покана за участие с реклама в изданието Икономически годишник на регион Стара Загора 2022

От Палатата

Търговско-промишлена палата - Стара Загора подготвя изданието за 2022 година на Икономически годишник на регион Стара Загора.

Годишникът ПРЕДСТАВЯ икономическото развитие на региона, класации на компаниите по икономически показатели, анализи и сравнителни данни, регионални проекти от обществена значимост, тенденции и очаквания за бъдещи периоди и друга полезна регионална информация.

Икономическият годишник се РАЗПРОСТРАНЯВА сред български и чуждестранни компании и инвеститори; структурите на местните власти; държавни институции и агенции; библиотеки; банки и други финансови дружества; търговските отдели на дипломатическите ни мисии зад граница и чуждестранните посолствата в България; търговско-промишлени палати и други бизнес организации. Годишникът достига до Enterprise Europe Network - най-голямата мрежа в света, създадена от Европейската комисия за подкрепа на бизнеса.

Това единствено представително издание за регионалната икономика се осъществява благодарение на Вас - фирмите, които рекламирате, и с подкрепата на Община Стара Загора, Агенция за регионално икономическо развитие и други регионални организации и институции.

Изданието е двуезично - на български и английски, пълноцветно и луксозно. Електронна версия на Годишника се публикува и е достъпна свободно в интернет.

Рекламодателите могат да се включат с рекламни карета на цяла, половин или на четвърт страница и на водещи позиции на книжното и електронното издание. Участието в Икономическия годишник, освен маркетингово послание, осигурява имиджова реклама на компанията, като част от икономическата общност на региона и може успешно да допълни фирмените материали по време на бизнес срещи, участия в панаири и изложения.

УСЛОВИЯ за рекламно представяне

                             фирми членове 

  фирми без членство

Вътрешна страница

400 лв.

500 лв.

½ вътрешна страница

300 лв.

400 лв.

¼ вътрешна страница

200 лв.

300 лв.

Цените са БЕЗ включен ДДС.

СРОК за предоставяне на рекламните материали - 31 януари 2022 г. Планира се изданието да излезе от печат през месец март 2022 г.

Убедени сме, че поредното 21-во издание на Икономическия годишник ще допринесе за разпознаваемостта на Старозагорски регион и убедителното ни представяне пред вътрешни и чуждестранни партньори и инвеститори, като едно добро място за живот и бизнес.

Благодарим ви, че подкрепяте този проект!

Можете да разгледате и електронната версия на изданието за 2021 г. 

Документи за сваляне

Още новини