Начало Новини Актуално Покана за среща с делегация от провинция Хейлонгжанг, Китай - 13 март 2019

Покана за среща с делегация от провинция Хейлонгжанг, Китай - 13 март 2019

Актуално

БТППБългарската търговско-промишлена палата отправя покана за среща с делегация от провинция Хейлонгжанг, Китай, която ще се проведе на 13.03.2019 (сряда) от 09.30 часа в сградата на БТПП в София. Делегацията вклюва представители на Китайския съвет за насърчаване на международната търговия, Хейлонгжанг и на Търговския панаир в гр. Харбин. Целта на посещението да се представят възможностите за участие на български фирми на 6-то Изложение Китай - Русия и 30-то издание на Международния икономически и търговски панаир в гр. Харбин, които ще се проведат в периода 15-19 юни 2019 г.

В провинция Хейлонгжанг, със столица гр. Харбин, е развита тежката промишелност, хранителната промишленост, производството на електрически машини, медицината и др.

Българските фирми ще имат възможност да зададат своите въпроси или да заявяват интерес за сътрудничество с китайски партньори в определени сектори.

 Моля желаещите да участват в срещата да потвърдят своя интерес на e-mail: irelations@bcci.bg в срок до 12 март (вторник). Работен език на срещата: английски.

При наличието на допълнителни въпроси, може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489.

Приложение: списък с делегацията от Китай

Име на представител

Организация

Li Haihong

Inspector of CCPIT Heilongjiang Sub-Council

Jing Lin

Director of Administration Office of Harbin Trade Fair

Zhang Li

 Staff of Administration Office of Harbin Trade Fair

Zhang Yan

Interpretor of Administration Office of Harbin Trade Fair

Още новини