Начало Новини Покана за посещение на международна програма - Big Iron International Visitor Program

Покана за посещение на международна програма - Big Iron International Visitor Program

Търговският Департамент към Посолството на САЩ в България Ви кани да се включите в делегацията за официално посещение на тазгодишната международна програма за посетители – Big Iron International Visitor Program (IVP) във Фарго, Северна Дакота, САЩ.

Big Iron IVP е многонационална търговска мисия, организирана съвместно от Търговската служба на Северна Дакота (NDTO) и Търговския Департамент на САЩ, която привлича интереса на лица от селскостопанската индустрия от цял свят. На участниците в IVP се дава възможността, за една седмица, да се срещнат с водещи селскостопански производители, машиностроители и технологични компании, да участват в организирани обиколки и обучения, както и да посетят Big Iron Farm Show – най-голямото земеделско изложение в Горния Среден Запад на САЩ. Към изложението ще се присъединят над 900 изложители и 60 000 посетители. В продуктовата категория се включват сектори като - селскостопански стоки и реколта, селскостопанска авиация, химически апликатори, селскостопанска техника, конвейерни системи и други.

Big Iron IVP ще се проведе от 9 до 12 септември 2024 г., като един ден ще бъде специално посветен на участието в Big Iron Farm Show, където участниците в IVP ще имат достъп до специалния международен павилион за посетители. Другите дни ще са ангажирани с посещения на терен, образователни обиколки и приеми, акцентиращи върху иновациите в производството, селскостопанските технологии и производство на култури. Big Iron IVP е подходяща за големи селскостопански производители и дистрибутори. Оборудването на което ще се акцентира е за широкомащабно производство на: ечемик, рапица, царевица, лен, овес, картофи, бобови култури, ориз, соя, пролетна пшеница, захарно цвекло, слънчоглед, зимна пшеница и добитък. Програмата не е подходяща за тютюн, памук, плодове и зеленцучи.

Моля да ни уведомите, ако възнамерявате да посетите Big Iron International Visitor Program (IVP) 2024. Срокът за регистрация е до 05 август 2024 г. Предварително Ви благодарим за интереса!

 

Александър Сандев
Търговски съветник
Посолство на САЩ
M: +359 877 203325
E-mail: alexander.sandev@trade.gov
www.trade.gov/bulgaria

Още новини