Начало Новини Актуално Покана за посещение на иновативно изложение CONNEXT 2020,.Милано, Италия

Покана за посещение на иновативно изложение CONNEXT 2020,.Милано, Италия

Актуално

CONNEXTБългарската търговско-промишлена палата информира, че организира съвмесно с Конфиндустрия България посещение на иновативно изложение CONNEXT 2020 в периода 27-28 февруари 2020г., в MiCo Изложбен център на гр. Милано, Италия.

CONNEXT 2020 e форум за сътрудничество в индустрията, организиран от Конфиндустрия Италия, и представлява иновативно изложение с фокус създаване на национални и международни партньорства. Фирмите - участници са поканени да представят своята дейност, да обменят идеи и добри практики, градейки нови партньорства. Aкцент на събитието са новите технологии и дигитализацията,като събитието е разделено на четири основни тематични цикъла: Интелигентна фабрика, Устойчиво развитие, Градове на бъдещето, Човекът в центъра на прогреса. Фирмите ще имат възможност да се срещнат с най-добрите в сектора, събрани на едно място. CONNEXT е и платформа за нови контакти и включва предварително организирани и целеви В2В, конференции, тематични семинари, workshop и speed pitching.

Чрез дигитална платформа Marketplace по време на събитието, и след това, италиански и чуждестранни предприятия могат да обменят контакти, да организират срещи и да споделят информация, полагайки и основите на партньорски отношения.

Конфиндустрия България предоставя на българските фирми възможност за БЕЗПЛАТНО участие, като се регистрират на следния линк: https://connext.confindustria.it/2020/international. Крайният срок за регистрация на събитието е 5 февруари 2020г. Регистриралите се фирми, могат да започнат да подават заявки за срещи към другите участници чрез платформата Marketplace. В презентацията, която изпращаме като приложение, можете да видите подробности за събитието, както и секторите които ще бъдат представени. За съдействие по отношение на срещите, може да се свържете с офиса на Конфиндустрия България на телефон: 02/4500012 или мейл segreteria@confindustriabulgaria.bg.

На заинтересованите за участие компании БТПП предлага организирано пътуване до Милано. По предварителни разчети разходите, свързани с посещението организирано от БТПП, ще възлязат на 555 евро, в които са включени: пътуване със самолет, настаняване и 1 нощувка в 4 звезден хотел, 1 вечеря за участниците в делегацията, медицинска застраховка и организационна такса. При реализирането на икономии от пътуването, сумите ще бъдат възстановени на участниците.

Фирмите, които имат интерес да участва в организираното пътуване, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на irelations@bcci.bgкакто и да заплатят таксата за участие в срок до 5.02.2020 г.  с банков превод

  • УНИКРЕДИТ БУЛБАНК, BIC код: UNCRBGSF
    IBAN: BG97 UNCR 7630 1200 3081 16 - сметка в евро
    IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 - сметка в лева

или

  • в брой на касата на БТПП,, ул. Искър 9, София.

За повече информация относно посещението, моля да се обръщате към дирекция Международно сътрудничество и международни организации при БТПП на телефони: 8117 489 и 8117 421.

 Приложено:

Още новини