Начало Новини Предстоящо Покана за обучение на тема Водене на преговори

Покана за обучение на тема Водене на преговори

Предстоящо

Искате ли да бъдете победител във всяка бизнес ситуация?

Включете се в еднодневното обучение Водене на успешни преговори със Силвия Павлова, CEO на една от най-известните марки българска био козметика Wooden Spoon. Тренингът е насочен към всички специалисти, на които се налага да участват активно в бизнес преговори – собственици и управители на бизнеси, търговци, предприемачи и хора, които искат да се научат как да извличат максимума от всяка бизнес ситуация.

Какво ще научите?

  • Доказани стратегии за успешни преговори
  • Техники за постигане на максимална стойност
  • Споделено практическо знание от професионалния опит на лектора от работата й за големи български и международни компании и създаването на собствен бизнес

За лектора

Силвия Павлова е ръководител на една от най-успешните български компании за биокозметика Wooden Spoon и търсен лектор по различни бизнес теми. На 18 май тя идва в родната Стара Загора, за да предаде своя опит от работата си с хора и бизнеси от целия свят на всички, които искат да надградят знанията и уменията си в сферата на бизнес преговорите.

Обучението ще се проведе на 18 май 2024 г. от 9:30 до 17 часа с включена теоретична и практическа част, обяд и кафе паузи.

Цена: 90 лева

За повече информация и записване: bit.ly/44aWWH3 и на info@itacademysz.com.

Още новини