Начало Новини Актуално Покана за Кариерен форум 4D – Избирам българското!

Покана за Кариерен форум 4D – Избирам българското!

Актуално

АИКБ, Съюз „Произведено в България" и Бизнес център - България подготвят една нова проява от тази година за професионалисти и заинтересовани като  се приканват фирми - големи, средни и малки от различни браншове и от цялата страна, държавни и общински администрации; агенции за управление на персонала; културни и социални институции; образователни центрове;  хотели и ресторанти; туристически и спа центрове да вземат участие в


Кариерен форум 4D – Избирам българското!

Защото в началото е информацията, опознаването и  сближаване на позициите!
Не е тайна, че фирмите трудно намират подходящ персонал, а същевременно хиляди търсят работа; не е тайна, че  младежите се лутат в началото на кариерата си като съществува голям дисбаланс между очакванията и реалността. Не е тайна, че младежите тръгват за чужбина без да знаят какво им се предлага тук.
Ето защо се насочихме към идеята е за една директна и прагматична среща, в която да  се включат работодатели и търсещи работа – заети, безработни, начинаещи  или свободни кадри; да се привлекат и студенти от всички ВУЗ и колежи, абсолвенти и абитуриенти от техникуми и гимназии -  потенциални работници и служители ; да се потърсят  квалифицирани специалисти, търсещи нов ангажимент и поле за изява. Среща със свободен достъп и отворена за всички!
От своя страна, фирмите ще представят свободните работни места, условия за работа и ниво на заплащане, бонуси и застраховки и др. Ще изложат изискванията и необходимия образователен ценз за различните позиции, ще предложат достъп до  подготвителни курсове и стажове за начинаещи, професионално обучение и степени на  потенциална кариера.
Контактите между работодатели и търсещи занятие са винаги от полза и за двете страни! За да може по-концентрирано, целенасочено и на едно място да се съберат двете страни – без бариери, условности и шефове!
За да избират информирано!
Защо 4D?
Двудневно ИЗЛОЖЕНИЕ - ТРУДОВА БОРСА, с практическа насоченост, което да обхваща  един работен и един неработен ден, за да се включат различни кандидати - учащи, безработни, висококвалифицирани специалисти, търсещи по-добра реализация. Време за проучване.
достъпно, директно и  достоверно
 плюс дигитализация на проекта.
 

Данните ще бъдат събрани в електронен формат и ще бъдат достъпни на участвалите безплатно. Ще се публикуват резюмета от беседите и лекциите, съвети към кандидатите, графици на бъдещата дейност, СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА.
За работодателите форумът също е полезен, за да подобрят офертите си спрямо очакванията на новото поколение; да обменят опит с колегите си, да се презентират на трудовия пазар! Да наберат подходящи кандидатури!

 

ВАЖНО: ЧЕТИРИ ПРЕДИМСТВА: безплатно за посетителите и при добри условия за участниците,  в центъра на София. В навечерието на следващата година и новите планове!
                         
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ОБЛАСТИ:

ПРОИЗВОДСТВО

ЕНЕРГЕТИКА И МИННО ДЕЛО

ТЪРГОВИЯ И ПРОДАЖБИ

ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ

ИНЖЕНЕРНА И ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

ХОТЕЛИ И РЕСТОРАНТИ, ТУРИЗЪМ

СПА-, БАЛНЕОЛОГИЯ И ФАРМАЦИЯ

СТРОИТЕЛСТВО

БАНКИ, ФИНАНСИ И ЗАСТРАХОВКИ

КОЛ ЦЕНТРОВЕ И БЕНЗИНОСТАНЦИИ

ПЕЧАТ И РЕКЛАМА

ПРЕВОДИ И ЮРИДИЧЕСКА ЗОНА

ГОЛЕМИ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ

АДМИНИСТРАЦИЯ И СЧЕТОВОДСТВО

ФИРМИ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛА

И ОЩЕ.........,


Срок за включване: 1 ноември 2023 г.
Как да се включите във форума? Лесно и бързо.
Необходимо е ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С УСЛОВИЯТА ЗА УЧАСТИЕ www.karierenforum.eu

- да попълните заявката  с вашите данни и кратка презентация;

- да я изпратите по имейл: careerforum2023@gmail.com или office@karierenforum.eu 

- да изберете щанд и място  в залата от свободните към момента,

- да уточните оборудването с наш организатор на телефон 0885033060, 0887545168,

- да платите аванс по издадена проформа фактура от нашето счетоводство.

 

Моля, изтеглете ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ от www.karierenforum.eu или  позвънете 0885033060, за да Ви я изпратим.

Включете се в томболата със сувенири, литература, курсове и стажове и още.......

Още новини