Начало Новини Актуално Покана за годишна конференция Среща на бизнеса в Стара Загора и региона, част от проекта Капитал Градове

Покана за годишна конференция Среща на бизнеса в Стара Загора и региона, част от проекта Капитал Градове

Актуално
срещаГодишната конференция Среща на бизнеса в Стара Загора и региона, част от проекта Капитал Градове ще се проведе на 4 април 2019 г. от 10:00 в Парк-Хотел Стара Загора, ул. Хан Аспарух 50, до езеро Загорка. Това е втората такава среща в Стара Загора, организирана от вестник Капитал, след като миналата година поставихме началото на интересен диалог между бизнес, местна власт и социални партньори. Целта на тазгодишното издание е този диалог да продължи и да разкаже за това накъде върви регионът, какво го очаква, как градове като Казанлък и Стара Загора да работят заедно, как се привлича индустрия и дори по-важно: как се привличат хора. Ще говорим за всичко от индустрия и инфраструктура до градска среда.

Сред участниците в дискусията ще са Живко Тодоров, кмет на Община Стара Загора, Галина Стоянова, кмет на Община Казанлък, Виктория Грозева, главен архитект на Община Стара Загора. Ще вземат участие и Владимир Спасов, прокурист на М+С Хидравлик, Надя Данкинова, изпълнителен директор на Фонд ФЛАГ, Петър Ганев, старши изследовател от Института по пазарна икономика, Белин Моллов, експерт по устройствено планиране и градско развитие и други представители на бизнеса и гражданското общество.

 Модератори на панелите ще са Огнян Георгиев, редактор във в. Капитал и Първан Симеонов, социолог.

Ще бъдат наградени и най-динамичните малки и средни компании в региона от класацията Гепард.

Повече информация за програмата и участниците в дискусията може да намерите на нашия сайт https://events.economedia.bg/event/125.

Предварителната регистрация на сайта е препоръчителна.

Още новини