Начало Новини Актуално Покана за бизнес форум в град Йонг Ин, Южна Корея - октомври 2010 г.

Покана за бизнес форум в град Йонг Ин, Южна Корея - октомври 2010 г.

Актуално

Стара ЗагораФирма Чойс ЕООД, заедно с Асоциация Gyeonggi Venture Business Association и Глобал Маркетинг Съпорт Център, организира бизнес форум с наименование Търговска мисия Вносители. Той ще се проведе от 20 до 22 октомври 2010 г., в град Йонг Ин, един от най-големите икономически центрове в провинция Гионги, Южна Корея.

Основната цел, която преследва създаването на Gyeonggi Venture Business Association е решаване на бизнес проблеми на нейните членове, търсене на нови възможности за сътрудничество и за правене на бизнес, установяване на нови бизнес контакти, подкрепа на икономическото развитие на провинция Гионги в Южна Корея.

На този форум представителите на фирми от България биха могли да се срещнат с редица корейски компании, работещи в същота сфера, да договорят по-добри цени за стоките и материалите, които бихте искали да внесат от Южна Корея, да осъществят полезни контакти, както и да поставят началото на успешни бизнес преговори и инициативи.

Фирма Чойс отправя покана към фирмите от региона на Стара Загора да се присъединят към бизнес форума.

Глобал Маркетинг Съпорт Център покрива следните разходи:

1.    50 % от самолетния билет, икономична класа;
2.    Вътрешния транспорт;
3.    Хотел (3 дни и 2 нощувки) с изключение на мини бара и разходите за телефон;
4.    Храна;
5.    Такса за участие

За заявка за участие е необходимо да изпратите попълнени регистрационни форми на български и на английски език.

{xtypo_sticky} За повече информация: Мануела Гуджева – тел. 042/ 626297, 626033; 088 7505542, mgudzheva@chambersz.com. {/xtypo_sticky}

 

Още новини