Начало Новини Актуално Покана за безплатни онлайн бизнес срещи в рамките на Дни за технологичното и бизнес сътрудничество

Покана за безплатни онлайн бизнес срещи в рамките на Дни за технологичното и бизнес сътрудничество

Актуално

Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани да участвате в безплатни онлайн бизнес срещи в рамките на Дни за технологично и бизнес сътрудничество, които ще се проведат в периода 12 - 15 април 2021 г. по време на Hannover Messe 2021.

Фокусът на събитието е:

  • Индустрия 4.0 и решения за умно производство
  • Ресурсно и енергийно ефективни производствени технологии
  • Устойчива енергия и мобилност
  • Измервателни уреди.

Защо да участвам?

Използвайте своя шанс за развитие на иновации и възможността да придобиете ново конкурентно предимство чрез научноизследователска и развойна дейност, технологично и бизнес сътрудничество!

  • Ще получите най-актуалната информация за резултатите от научните изследвания, свързани с развитието на технологиите и конкретната индустрия
  • Ще може да представите своите проекти, продукти или ноу-хау
  • Ще се срещнете с нови потенциални бизнес /търговски / технологични / изследователски партньори
  • Ще развиете мрежата си от международни контакти и възможности за сътрудничествоЩе се срещнете с изследователи и експерти, с които ще може да обмените различни идеи, мнения, опит.

Как да се регистрирам?

От линка: https://technology-business-cooperation-days-2021.b2match.io/ в срок до 04 април 2021 г. В процеса на регистрация, моля посочете за Ваш Support office: BG- Bulgarian Chamber of Commerce and Industry. Полето Marketplace Items следва да бъде попълнено с информация, от която да е видно какво партньорство (продукт/услуга) предлагате или търсите. Може да разгледате профилите на участващите фирми, да заявявате или отхвърляте покани за срещи. Чакащите заявки за срещи могат да бъдат потвърдени или отхвърлени в срок до 5 април 2021 г.

Ако имате въпроси или се нуждаете от съдействие, свържете се с:
Enterprise Europe Network
Българска търговско-промишлена палата
Тел: 02/ 8117 505/515/525
Е-mail: een@bcci.bg

Още новини