Начало Новини Актуално Покана за безплатни бизнес срещи по време на Hannover Messe 2021

Покана за безплатни бизнес срещи по време на Hannover Messe 2021

Актуално

Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата отправя покана за участие в безплатни онлайн бизнес срещи в рамките на Дни за технологично и бизнес сътрудничество, които ще се проведат в периода 12 - 15 април 2021 по време на Hannover Messe 2021.

Фокусът на събитието е:

Индустрия 4.0 и решения за умно производствоРесурсно и енергийно ефективни производствени технологииУстойчива енергия и мобилностИзмервателни уреди.

Защо да участвам?

Използвайте своя шанс за развитие на иновации и възможността да придобиете ново конкурентно предимство чрез научноизследователска и развойна дейност, технологично и бизнес сътрудничество!

Ще получите най-актуалната информация за резултатите от научните изследвания, свързани с развитието на технологиите и конкретната индустрияЩе може да представите своите проекти, продукти или ноу-хауЩе се срещнете с нови потенциални бизнес /търговски / технологични / изследователски партньориЩе развиете мрежата си от международни контакти и възможности за сътрудничествоЩе се срещнете с изследователи и експерти, с които ще може да обмените различни идеи, мнения, опит.

Как да се регистрирам?

От линка: https://technology-business-cooperation-days-2021.b2match.io/ в срок до 04 април 2021г. В процеса на регистрация, моля посочете за Ваш Support office: BG- Bulgarian Chamber of Commerce and Industry. Полето Marketplace Items следва да бъде попълнено с информация, от която да е видно какво партньорство (продукт/услуга) предлагате или търсите. Може да разгледате профилите на участващите фирми, да заявявате или отхвърляте покани за срещи. Чакащите заявки за срещи могат да бъдат потвърдени или отхвърлени в срок до 5 април 2021 г.

Още новини