Начало Новини Актуално Покана за безплатни бизнес срещи Хоризонт Европа, клъстер 3 - Гражданска сигурност за обществото

Покана за безплатни бизнес срещи Хоризонт Европа, клъстер 3 - Гражданска сигурност за обществото

Актуално

Enterprise Europe Network към БТПП отправя покана до организации, които имат интерес да участват с проектни предложения по програма Хоризонт Европа, клъстер 3 с тематична област Гражданска сигурност за обществото, да посетят виртуалното брокерско събитие, което ще се проведе на 5 и 6 май т.г.

На 5 май в сутрешната сесия ще се проведе и информационен ден (на испански език), на който ще се дискутира следващата покана по направление клъстер 3 на програма Хоризонт Европа, тематична област Гражданска сигурност за обществото. Ще бъдат обсъдени новостите и ще бъдат дадени съвети относно самите покани и разписването на проектните предложения.

На 5 май, по време на следобедната сесия, и на 6 май ще бъде предоставена възможност за провеждане на предварително уговорени двустранни срещи с цел намиране на международни партньори за следващата покана по споменатото направление. Основната цел на събитието е да се създаде възможност за срещи на различни организации, които са активно ангажирани в областта на сигурността да сформират съответните консорциуми.

Основни теми на събитието*:

Борба с престъпността и тероризмаУправление на границитеПовишена киберсигурностУстойчиво на бедствия обществоПодкрепа за изследвания и иновации в областта на сигурност

* Тези теми може да бъдат актуализирани в официалната покана за представяне на проектни предложения.

Побързайте да се регистрирате от линка: https://cluster3he.b2match.io/. В процеса на регистрация, моля посочете за Ваш Support office: BG- Bulgarian Chamber of Commerce and Industry. Полето Marketplace Itmes следва да бъде попълнено с информация, от която да е видно какво партньорство (продукт/услуга) предлагате или търсите. Може да разгледате профилите на участващите фирми, да заявявате или отхвърляте покани за срещи.

Ако имате въпроси или се нуждаете от съдействие, моля свържете се с: Enterprise Europe Network, БТПП,тел.: 02/ 8117 505/515/525, Е-mail: een@bcci.bg

Още новини