Начало Новини Актуално Покана - Коледна дарителска вечер ЗА СТАРА ЗАГОРА - 14.12.2018 - Мол ГАЛЕРИЯ

Покана - Коледна дарителска вечер ЗА СТАРА ЗАГОРА - 14.12.2018 - Мол ГАЛЕРИЯ

Актуално
1Покана Коледна трапеза 2018Традиционната Дарителска вечер ЗА СТАРА ЗАГОРА, съчетана с Коледна трапеза на обединена Европа, ще се проведе на 14 декември 2018 г. в Mall Galleria Стара Загора, в новооборудваната зала, непосредствено до южен централен вход. Събитието се организирана с обединените усилия на 17 клуба и неправителствени организации, с подкрепата на Община Стара Загора.
Както всяка година, по време на събитието ще можете да подкрепите стойностни социални проекти, значими за общността на Стара Загора.
В приложенията към писмото ще намерите призив към бизнеса за съдействие на събитието, информация за проектите,които са били подкрепени от тази проява от 2009 година до днес и визия на поканата за Дарителска вечер ЗА СТАРА ЗАГОРА. Покани можете да закупите от офиса на Търговско-промишлена палата Стара Загора и от другите партньори. 
Mall Galleria Стара Загора Ви предлага да се възползвате от възможността за организиране на Ваше коледно-новогодишно парти в залата, където ще се проведе Дарителската вечер ЗА СТАРА ЗАГОРА.
 
Интерес към предложението можете да заявите имейл и отговорен служител веднага ще се свърже с вас.   

 

Приложения:

 

 

Още новини