Начало Новини Актуално Покана към работодателите за участие в комисии за провеждане на държавни изпити за професионатна квалификация в Национал

Покана към работодателите за участие в комисии за провеждане на държавни изпити за професионатна квалификация в Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина „Иван Павлов” - Стара Загора

Актуално

1npgvm pavlovЗа завършване на професионалното си образование учениците от Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина „Иван Павлов” - Стара Загора полагат държавни изпити по теория и практика за придобиване степен на професионална квалификация. На основание чл. 35 от Закона за професионалното образование и обучение ръководсвото на гимназията отправя покана към ръководителите на фирми да изпратят представител, който ще участва в комисия за провеждане на изпити.

За придобиване на трета степен на професионална квалификация по професията за специалностите:

  • Ветеринарен техник
  • Ветеринарен лаборант
  • Контрол на качеството и безопасност на храни и напитки

Изпитите са на дати:

  • по теория - на 6 юни 2019 г.;
  • по практика - на 07, 10, 11, 12 юни 2019 г.

Изискването според Закона за професионалното образование и обучение е представителят от бизнеса да е с квалификация от съответната професионална област.

За участие в комисии за провеждане на държавни изпити за професионатна квалификация е нужно да бъде изпратен писмен отговор до 31 май 2019 г.

За контакти и допълнителна информация:  тел. 042/626297, 042/626033

Още новини