Начало Новини Актуално Почетен знак на областния управител на Стара Загора получи Владислав Ангелов

Почетен знак на областния управител на Стара Загора получи Владислав Ангелов

Актуално

Областен управителГергана Микова връчи днес Почетен знак на областния управител на Владислав Ангелов. Той е удостоен с високото отличие за безкористния му патриотизъм и благородните инициативи за популяризиране на България в Европа, както и за дългогодишната му работа за реализация на значими обществени каузи.

Г-н Ангелов е собственик на голяма транспортна фирма. Неговите тежкотоварни камиони пътуват във всички държави от Стария континент. Наскоро на предприемчивия българин му хрумнала идеята да постави върху превозните си средства големи снимки, запечатали различни културно-исторически забележителности от нашата страна. Сега бизнесменът е решил да „украси“ своите камиони с фотоси от Старозагорска област.

Кадри от Розовата долина и Долината на тракийските царе, паметници с висока историческа значимост ще популяризират България и ще разнасят славата на Старозагорски регион в Европа, благодарение на родолюбивото начинание на Владислав Ангелов.

След връчването на отличието той благодари на г-жа Микова за оказаното внимание и заяви, че за него то е признание за скромния му труд в полза на обществото.

 

 

Още новини