Начало Новини Актуално PMI Bulgaria организира конференция за управление на проекти

PMI Bulgaria организира конференция за управление на проекти

Актуално

конференция управление на проекти

За втора поредна  година PMI Bulgaria организира конференция, която ще представи добри международно признати методологии и практики за управление на проекти. Този година конференцията ще се проведе на 12 октомври 2012 г. Това стана ясно по време на среща между председателя на Българска търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов и Мариета Тодорова - директор обучения в PMI Bulgaria Chapter.

Цветан Симеонов потвърди, че представител на Палатата ще се включи в събитието. Организаторите на Конференцията обещават дискусии, презентации, споделяне на знания, създаване на контакти, добре известни международни и български лектори.

Институтът за управление на проекти е водеща световна неправителствена организация с над половин милион членове и сертифицирани експерти по управление на проекти в над 185 държави. В България, Пи Ем Ай – България чаптър е основана през декември 2009 г. като организация с нестопанска цел под супервизията на PMI, за да популяризира нейните стандарти и най-добрите практики за управление на проекти.

Още новини