Начало Новини Актуално Плащаме ток за по-дълъг период

Плащаме ток за по-дълъг период

Актуално

ЕВН България Електроснабдяване АД уведомява, че поради почивните дни по време на коледните и новогодишните празници консумираната електроенергия за декември за част от клиентите е отчетена до 23.12.2009 г. Една част от клиентите, които се отчитат през последната седмица на месеца, ще бъдат отчетени днес, понеделник, 28.12.2009 г. Поради тази причина е възможно някои клиенти да имат с около 3 дни по-дълъг отчетен период за потребено електричество през януари 2010 г., съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във всяка издавана от ЕВН България Електроснабдяване АД фактура за електроенергия се съдържа конкретният период, за който е отчетена електроенергията, количеството консумирана електроенергия, срока на следващо отчитане, срока на следващо плащане, както и телефонен номер за връзка. Като клиентски ориентирана компания и коректен партньор ЕVN Bulgaria дава възможност на своите клиенти да проверят предварително стойността на своите сметки чрез телефонна услугата за автоматична проверка на телефонен номер 0700 10 207 (необходимо е да се въведе ИТН) или на интернет страницата на дружеството (www.evn.bg) след предварителна регистрация в сайта.
Допълнителна информация клиентите могат да получат във всеки КЕЦ, по eмайл info@evn.bg, както и на денонощния телефон 0700 1 7777 (на цената на един градски разговор за абонати на БТК).

Още новини