Начало Новини Актуално Пикадили въвежда на пазара новата си собствена марка ПРЕМИА

Пикадили въвежда на пазара новата си собствена марка ПРЕМИА

Актуално

Пикадили въвежда на българския пазар новата си собствена марка ПРЕМИА, която ще наследи сегашните Мистър Пикс и Меркато. Под марката ПРЕМИА ще се предлагат над 500 хранителни продукта от най-добрите сертифицирани български и чуждестранни производители. Съотношението български - вносни продукти Премиа е приблизително 70 към 30. Цените на продуктите ПРЕМИА са средно с 30% по-ниски от тези на другите марки продавани в Пикадили.

ПРЕМИА се предлага и във всички обекти на водещата сръбска компания в областта на търговията с бързооборотни стоки Делта Макси. Водени от желанието си да предлагаме продукти за ежедневна употреба с високо качество и на най-добри цени ние винаги сме се отнасяли изключително сериозно към развитието на собствените си марки. Много съм щастлив, че вече можем да предложим на българските потребители продукти под марката ПРЕМИА, защото тя отразява изцяло същността на Пикадили - високо качество, атрактивни цени и фокус върху желанията на клиента, съобщиха от търговската верига. Фактът, че ПРЕМИА се предлага и на сръбския пазар допълнително стимулира търговията между двете страни, коментира Александър Чампаревич, изпълнителен директор на Пикадили.
Всички продукти под марката ПРЕМИА са хранителни, като повече от половината са пресни (салати, овкусени меса, кисело мляко, кашкавал), а по-малката част са опаковани (бисквити, солети, ориз, боб, салатен зехтин и др). Под името ПРЕМИА СЕЛЕКШЪН клиентите на Пикадили ще могат да намерят както познатите им досега деликатеси, продавани под марката Меркато, така и допълнителни продукти като прясно изцеден фреш, зехтин екстра върджин, сурови ядки и други. Предстои развиване и на нехранителни категории продукти в Пикадили под марките FreeLine и CASABELLA. До 3 юли 2010 г. във всички супермаркети Пикадили в страната ще се провеждат дегустации на продуктите под марката ПРЕМИА.
За Пикадили:
Пикадили е верига супермаркети с 15-годишна история. Магазините й са изградени съобразно световните тенденции в оборудването и технологията на обслужване. Веригата разполага с 26 обекта в единайсет града – София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Стара Загора, Видин, Самоков, Пловдив ,  Ямбол и Габрово, от които 21 супермаркета и пет обекта от типа corner shop с марката „Пикадили Експрес”. Предимствата, които Пикадили предоставя, са уютна обстановка за пазаруване, персонално обслужване, добър избор на стоки, разнообразие от съпътстващи услуги, собствена програма за лоялни клиенти.

Още новини