Начало Новини Актуално Пикадили празнува 15 години

Пикадили празнува 15 години

Актуално
Стара Загора

Пикадили ще отпразнува петнайстата си годишнина с много изненади и подаръци за своите клиенти. Празничната кампания по повод рождения ден на водещата търговска верига започва на 25 ноември и продължава до 22 декември. През този период ще бъдат раздадени повече от 20 000 “кристални” подаръка.

“Ние сме изключително щастливи, че за 15 години Пикадили успя да се превърне в символ на качество и да спечели и задържи доверието на взискателните клиенти в България. Както 15 години в брака са кристална годишнина, така и ние през декември ще празнуваме 15 години прозрачни и „кристални” отношения с нашите клиенти. В знак на благодарност към тях ще им подаряваме „кристални” подаръци през целия месец”, коментира Мариана Хаджиева, маркетинг мениджър на Пикадили.
В периода на празничната промоция за всеки 30 лв. от своята сметка,клиентите на Пикадили ще получават скреч карта, която ще може да им донесе оригинални подаръци.  Търговската верига е подготвила 50 бутилки шампанско Moet Chandon с кристали Сваровски, 10 000 кристални чаши за вино, 10 000 украшения за елха и 100 ваучера на стойност 150 лв. за пазаруване в Пикадили. Всеки, който изпрати sms на 1716 с  уникалния номер от скреч картата си, ще участва и в томбола за един от 15-те LСD телевизора.
Партньорите на водещата търговска верига също са подготвили много награди по повод рождения й ден.  Освен кристалните подаръци през декември ще бъдат раздадени 2 екскурзии до Италия, 15 уикенда и една седемдневна почивка в Старосел, 15 мото-скутера, ATV, електромобил, система за домашно кино, iPod player,лаптоп, конзола за TV игри, съдомиялна, пералня, велосипеди, готварски печки, кафе-машини, комплекти за суши и много други По този начин всички клиенти на Пикадили ще получат подарък за 15-тата й годишнина.

За Пикадили:
Пикадили е верига супермаркети с 15-годишна история. Магазините й са изградени съобразно световните тенденции в оборудването и технологията на обслужване. Веригата разполага с 28 обекта в единадесет града – София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Стара Загора, Видин, Самоков, Пловдив, Ямбол и Габрово, от които 21 супермаркета и 7 обекта от типа corner shop с марката „Пикадили Експрес”. Предимствата, които Пикадили предоставя, са уютна обстановка за пазаруване, персонално обслужване, добър избор на стоки, разнообразие от съпътстващи услуги, собствена програма за лоялни клиенти.

Още новини