Начало Новини Актуално Пикадили прави специална промоция за старозагорци

Пикадили прави специална промоция за старозагорци

Актуално

На 1 август водещата търговска верига Пикадили стартира специална промоция за жителите и гостите на Стара Загора. Клиентите на Пикадили Парк Мол ще получават 10 % отстъпка от всяка сметка над 10 лв. във вторник, четвъртък и неделя. През летните месеци Пикадили Парк Мол ще отговори на желанията на клиентите си, като им предложи промоционални цени както на всички плодове и зеленчуци, така и на готовите храни за дома.

Старозагорци ще могат да продължат да се възползват и от изгодната оферта Постоянно ниски цени, в която участват 200 най-предпочитани от клиентите продукти, съобщиха от търговската верига.

За Пикадили:
Пикадили е верига супермаркети с 15-годишна история. Магазините й са изградени съобразно световните тенденции в оборудването и технологията на обслужване. Веригата разполага с 28 обекта в единадесет града – София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Стара Загора, Видин, Самоков, Пловдив, Ямбол и Габрово, от които 21 супермаркета и седем обекта от типа corner shop с марката „Пикадили Експрес”. Предимствата, които Пикадили предоставя, са уютна обстановка за пазаруване, персонално обслужване, добър избор на стоки, разнообразие от съпътстващи услуги, собствена програма за лоялни клиенти.

Още новини