Начало Новини Актуално Пицария Верди посреща клиенти и в Стара Загора

Пицария Верди посреща клиенти и в Стара Загора

Актуално
пицария Верди Стара Загора pizza verdi

Популярните пицарии с марката Верди (pizza Verdi) вече са и в Стара Загора - в центъра на града, на пресечката на бул. Митрополит Методи Кусев и ул. Ген. Гурко. Официалното откриване се състоя на 24 март, а заведението посрещна първите си клиенти на следващия ден.

Първата пицария Верди е открита на 4 декември 1993 г. в центъра на Пловдив. Тя привлича невероятен поток от клиенти и любители на италианската кухня, а пловдивчани за първи път попадат в ресторант, в който зад стъклена витрина сръчни майстори въртят тесто над главите си и пекат пред очите на всички първите в града pizze originale. Майсторите зад стъклото са самите собственици на пицария Верди.

Почти година по-късно отваря врати втората по ред пицария Верди. Следват години на неуморен труд, за да се стигне до днес, когато след повече от 17 години, любимата на пловдивчани верига италиански ресторанти включва пет пицарии, два обекта за доставка по домовете и един уникален по рода си обект за бързо хранене, разработен специално за търговски центрове, пише вестник Национална бизнес поща.

Основната ни цел и в Стара Загора е пицария Верди да предложи неповторима храна и професионално обслужване на клиентите, казват от ръководството на веригата.

Асортиментът на пицарии Верди в Стара Загора включва пици с оригинална моцарела, лазаня, паста, салати и предястия. За любители на диетичното хранене има и нискокалорични пици. Тестото се приготвя ежедневно, по стара италианска рецепта, а всички използвани продукти са подбрани и одобрени по специализиран стандарт Верди. Използват се свежи продукти, а неизменно високото качество се гарантира от стриктен контрол на всички нива.

И в Стара Загора пицария Верди посреща почитатели на добрата кухня в уютна обстановка в стила на останалите обекти от веригата, без почивен ден, от 11 до 23.30 часа. Пред пуск е откриването и на лятна градина на заведението на пицария Верди в Стара Загора.

 

Още новини